Αποφράξεις στα Χανιά

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει αποφράξεις σε όλο τον νομό Χανίων. Η χρήση σύγχρονων μηχανημάτων σε συνδυασμό με το έμπειρο και εκπαιδευμένο προσωπικό μας, έχει σαν αποτέλεσμα τη δυνατή ταχύτερη και οικονομικότερη επίλυση όποιου προβλήματος και αν αντιμετωπίζει το αποχετευτικό σας σύστημα. Όσο σοβαρό και να είναι το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε, καλέστε μας, έχουμε και την πείρα και τη γνώση να σας βοηθήσουμε.

Πότε χρειάζεται να γίνει απόφραξη;

Το αποχετευτικό σύστημα αποτελείται από σωληνώσεις, είτε κάθετες, είτε οριζόντιες, με πολλές διασταυρώσεις και γωνίες. Με την πάροδο του χρόνου δημιουργείται και προσκολλάται στην επιφάνεια των σωληνώσεων ίζημα. Το οποίο είναι προϊόν σαπουνάδας, υπολειμμάτων τροφής, λίπη, λάδια, μικρά στερεά αντικείμενα που μας έπεσαν μέσα στο σύστημα κ.ά. Αυτά δεν κατάφεραν να διαφύγουν με την ροή του νερού με αποτέλεσμα να συσσωρεύονται και να εμποδίζουν την φυσιολογική ροή των υδάτων. 

Μπορούμε να κρίνουμε ότι χρειαζόμαστε απόφραξη όταν παρατηρούμε:

  • Αργή αποστράγγιση του νερού σε νιπτήρα ή μπανιέρα/ντους
  • Συχνό βούλωμα των παραπάνω και παραμονή του νερού
  • Άσχημη μυρωδιά από τα σιφώνια
  • Βγαίνει νερό από το σιφόνι του μπάνιου
  • Βγαίνει νερό σε μια εξωτερική γούρνα στην αυλή μας

Στις περιπτώσεις αυτές είναι αναγκαίο να μας καλέσετε, να μας εξηγήσετε την κατάσταση, και ένας ειδικός θα πραγματοποιήσει έλεγχο στο αποχετευτικό σύστημα του σπιτιού, της πολυκατοικίας ή του εργασιακού χώρου σας. Τότε θα μπορούμε να εκτιμήσουμε την πιθανή ζημιά και να σας προτείνουμε τον αποδοτικότερο και οικονομικότερο τρόπο αντιμετώπισης.

Πώς γίνεται η απόφραξη;

Στην περίπτωση που κριθεί από τους ειδικούς μας απαραίτητο να προβούμε σε απόφραξη, αν το σημείο που υπάρχει το πρόβλημα είναι προφανές, προχωράμε στην διαδικασία της απόφραξης με την χρήση ηλεκτρικού μηχανήματος με ατσαλόσυρμα. Περνάμε μέσα από τη σωλήνα που υπάρχει το πρόβλημα το ατσαλόσυρμα το οποίο έχει κεφαλή διαμέτρου ανάλογη της σωλήνας που πραγματοποιείται η επέμβαση. Με συνεχή περιστροφή το μηχάνημα καθαρίζει τα υπολείμματα από τον αγωγό επιτρέποντας στα ύδατα να διαφύγουν.

Σε περίπτωση που υπάρχουν υπολείμματα τα οποία δεν μπορεί να αντιμετωπίσει το ατσαλόσυρμα, χρησιμοποιούμε μηχάνημα υδροβολής υψηλής πίεσης. Η απόφραξη με υδροβολή υψηλής πίεσης αποτελεί μια από τις ταχύτερες και αποδοτικότερες λύσεις για απόφραξη και καθαρισμό κάθε είδους αποχέτευσης και αγωγού. Τοποθετείται στο αποχετευτικό σύστημα όπως και το ατσαλόσυρμα και είναι συνδεδεμένη με αντλία υψηλής πίεσης. Αφού τοποθετηθεί στο σημείο που θέλουμε να γίνει η απόφραξη, εκτοξεύει νερό με υψηλή πίεση καθαρίζοντας τον αγωγό από οτιδήποτε υπολείμματα και κατάλοιπα υπάρχουν σε αυτόν, κάνοντας τον κυριολεκτικά σαν καινούργιο.

Καλέστε μας για να αξιολογήσουμε το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε. Εμπιστευτείτε τους ειδικούς.