Υπηρεσίες που παρέχουμε

 • Αποφράξεις στα Χανιά

  Αναλαμβάνουμε αποφράξεις σε όλο τον νομό Χανίων. Η χρήση σύγχρονων μηχανημάτων σε συνδυασμό με το έμπειρο και εκπαιδευμένο προσωπικό μας, έχει σαν αποτέλεσμα τη δυνατή ταχύτερη και οικονομικότερη επίλυση όποιου προβλήματος και αν αντιμετωπίζει το αποχετευτικό σας σύστημα.
  Περισσότερα εδώ.

 • Εκκενώσεις Βόθρων στα Χανιά

  Πραγματοποιούμε εκκενώσεις βόθρων σε συνδυασμό με τη μεταφορά των λυμάτων. Το εκπαιδευμένο και εξειδικευμένο προσωπικό μας σε συνδυασμό με τον τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό μας, εγγυώνται την άντληση κάθε υγρού ή στερεού αποβλήτου.
  Περισσότερα εδώ.

 • Χημικές Τουαλέτες

  Διαθέτουμε χημικές τουαλέτες προς ενοικίαση για τον Νομό Χανίων. Διαθέτουμε τουαλέτες προσβάσιμες και εύκολες στην χρήση για άτομα με κινητικές δυσκολίες. Εξασφαλίστε τις συνθήκες υγιεινής σε οποιαδήποτε εκδήλωση, δημόσιους χώρους, γάμους, συναυλίες κ.ά., με τα τελευταίας τεχνολογίας προϊόντα μας.
  Περισσότερα εδώ.

 • Έλεγχος με Κάμερα

  Η μέθοδος αυτή είναι η πλέον σύγχρονη στον χώρο και προσφέρει ακριβή προσδιορισμό του πιθανού προβλήματος που μπορεί να έχει το σύστημα αποχέτευσης. Το αποτέλεσμα; Η ταχύτερη επίλυση της δυσλειτουργίας του συστήματος αποχέτευσης με αξιόπιστα αποτελέσματα και οικονομικότερες επιβαρύνσεις.
  Περισσότερα εδώ.

 • Συντήρηση Αποχέτευσης στα Χανιά

  Κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη, αναλαμβάνουμε την συντήρηση του αποχετευτικού δικτύου σας με υπευθυνότητα. Ερχόμαστε την ημερομηνία που μας έχετε υποδείξει κάθε μήνα για τον έλεγχο των αποχετεύσεών σας, αποφεύγοντας ζημιές στις περιουσίες σας και άσχημες δυσοσμίες που μπορεί να έχουν προκληθεί.
  Περισσότερα εδώ.

SOS Αποφρακτική Χανιά, αποφράξεις αποχέτευσης, έλεγχος με κάμερα