Ριανού 1

Σπλάντζια, Χανιά, 73300

Είμαστε στην διάθεση σας 24 ώρες

Οποιαδήποτε στιγμή μας χρειαστείτε

Συντήρηση Αποχέτευσης στα Χανιά

Η εταιρεία μας, SOS Αποφρακτική, ειδικεύεται στην συντήρηση αποχετεύσεων σε ολόκληρο τον Νομό Χανίων. Τα 40 χρόνια εμπειρίας μας στον χώρο και το εξειδικευμένο προσωπικό μας σε συνδυασμό με τον σύγχρονο εξοπλισμό μας, σας εγγυώνται γρήγορη και αποτελεσματική αντιμετώπιση σε οποιοδήποτε αποχετευτικό πρόβλημα και αν έχετε.

Αναλαμβάνουμε τη συντήρηση του αποχετευτικού συστήματος σας με την εγγύηση ότι θα λειτουργεί άψογα καθόλη τη διάρκεια του χρόνου. Η συντήρηση μπορεί να πραγματοποιείται κάθε μήνα, τρίμηνο, εξάμηνο ή μια φορά τον χρόνο, σύμφωνα με τις ανάγκες σας και την επιβάρυνση του δικτύου.

Γιατί είναι αναγκαία η συντήρηση του αποχετευτικού δικτύου;

Στο αποχετευτικό σύστημα της οικίας ή του εργασιακού μας χώρου, με το πέρασμα του χρόνου επέρχεται φθορά. Η φθορά αυτή όταν συσσωρευτεί, συνήθως δημιουργούνται προβλήματα που η αντιμετώπιση τους είναι και χρονοβόρα αλλά και με υψηλό κόστος. Δυστυχώς τα περισσότερα κτίρια, για δεκαετίες ολόκληρες, δεν έχουν τη συντήρηση που χρειάζονται, με αποτέλεσμα τις ζημιές στο αποχετευτικό σύστημά τους.

Ορισμένες φορές αυτό συμβαίνει σε μια προσπάθεια μείωσης του κόστους συντήρησης του κτιρίου, όμως σε βάθος χρόνου τα έξοδα είναι πολύ περισσότερα από ό,τι σε ένα καλοσυντηρημένο σύστημα. Οι ζημιές που μπορεί να προκληθούν λόγω της μη ή ελλιπούς συντήρησης, μπορεί να είναι ακόμα και πολλαπλάσιες από άποψη κόστους, σε σχέση με ένα κτίριο που συντηρείται τακτικά.

Τι θα πρέπει να προσέχουμε για την προληπτική συντήρηση του αποχετευτικού συστήματος;

Εκτός από την τακτική συντήρηση από το εξειδικευμένο προσωπικό μας, υπάρχουν κάποια πράγματα που μπορείτε να προσέχετε και εσείς ώστε να διατηρήσετε το δυνατόν περισσότερο την αποχέτευσή σας.

Τι μπορείτε να κάνετε:

  • Προσοχή με τρίχες, τρόφιμα, στερεά αντικείμενα στους νεροχύτες και τις λεκάνες.
  • Αφήνετε λίγο ζεστό νερό να τρέξει στον νεροχύτη μετά το πλύσιμο των πιάτων, διευκολύνοντας τη ροή των λιπών και των υπολειμμάτων τροφής στο δίκτυο, χωρίς να κολλήσουν στις σωληνώσεις.
  • Τακτικός έλεγχος και συντήρηση των υδραυλικών σας.
  • Προσπαθήστε να αποφύγετε τη χρήση χημικών καθαριστικών του εμπορίου, καθώς διαβρώνουν τις σωληνώσεις και μπορούν να προκαλέσουν ακόμα και ανεπανόρθωτες ζημιές.
  • Αν παρατηρήσετε μειωμένη απορροή των υδάτων στον νεροχύτη, την μπανιέρα ή το σιφόνι σας, καλέστε μας άμεσα. Το ξεβούλωμα θα είναι ευκολότερο, γρηγορότερο και πιο οικονομικό από ό,τι αν περιμένετε να βουλώσει τελείως.

Προληπτική συντήρηση αποχετεύσεων

Η πρόληψη και η τακτική συντήρηση του αποχετευτικού συστήματος σας, εξασφαλίζει την ομαλή λειτουργία του συστήματος, αποφεύγοντας ζημιές οι οποίες εκτός από το υψηλό κόστος που απαιτούν, μπορεί να έχουν και ανεπανόρθωτα αποτελέσματα. Η εταιρεία μας αναλαμβάνει τη συντήρηση της αποχέτευσής σας, έχοντας ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό και υπερσύγχρονο εξοπλισμό. Πάντα με σεβασμό απέναντι στην ιδιοκτησία σας, σας εγγυόμαστε τις πιο αποτελεσματικές και οικονομικές υπηρεσίες της αγοράς.

Επικοινωνήστε μαζί μας για μια επιτόπια εκτίμηση της “υγείας” της αποχέτευσής σας με την χρήση της ειδικής αποχετευτικής κάμεράς μας. Μπορούμε να αναλάβουμε άμεσα συμβόλαια συντήρησης της οικίας, πολυκατοικίας, εργασιακού χώρου, βιοτεχνίας, δημόσιας υπηρεσίας και οποιοδήποτε αποχετευτικού συστήματος χρειάζεται τις υπηρεσίες μας.