Χημικές Τουαλέτες

Η εταιρεία μας διαθέτει χημικές τουαλέτες προς ενοικίαση για τον Νομό Χανίων. Οι τουαλέτες μας είναι εύκολα μεταφερόμενες προς τον χώρο τον οποίο επιθυμείτε. Διαθέτουμε τουαλέτες προσβάσιμες και εύκολες στην χρήση για άτομα με κινητικές δυσκολίες. Εξασφαλίστε τις συνθήκες υγιεινής σε οποιαδήποτε εκδήλωση, δημόσιους χώρους, γάμους, συναυλίες κ.ά., με τα τελευταίας τεχνολογίας προϊόντα της SOS Αποφρακτική.

Τι είναι οι χημικές τουαλέτες;

Οι χημικές τουαλέτες προσφέρουν τις απαιτούμενες συνθήκες υγιεινής σε χώρους που δεν υπάρχει αποχετευτικό σύστημα. Τα ανθρώπινα λύματα συλλέγονται σε μια δεξαμενή αποθήκευσης όπου με την βοήθεια ειδικών χημικών ελαχιστοποιούνται οι οσμές και εν μέρη εξουδετερώνονται τα βακτήρια και τα μικρόβια.

Συνήθως είναι μεταφερόμενες, όμως σε κάποιες περιπτώσεις μπορούν να έχουν και μόνιμη εγκατάσταση. Το πλεονέκτημα τους είναι το γεγονός ότι είναι συνδεδεμένες με μια δεξαμενή για τα λύματα, οπότε είναι εύκολες στην μεταφορά, η οποία όμως χρειάζεται να αδειάζεται και να ανανεώνονται τα χημικά της συχνά. Συνήθως τις βρίσκουμε σε δημόσιους χώρους, σε υπαίθριες τοποθεσίες, συναυλίες, γάμους, διάφορες εκδηλώσεις, λαϊκές αγορές, στρατιωτικές ασκήσεις, εργοτάξια και διάφορες τοποθεσίες όπου οι εγκαταστάσεις ύδρευσης και αποχέτευσης είτε δεν επαρκούν για τις ανάγκες, είτε δεν υπάρχουν.

Θέλετε να νοικιάσετε χημικές τουαλέτες για κάποια εκδήλωση ή για οποιονδήποτε άλλον λόγο; Εμπιστευτείτε τα προϊόντα μας και καλέστε μας για μία εκτίμηση των αναγκών σας.